Organizatia judeteana UNPR Bacau a organizat, ieri, o conferinta de presa in care a transmis mesajul lui Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne si presedintele UNPR. Oprea a vrut sa fie foarte clar ca el si partidul sau il sustin pe premierul Victor Ponta, in actuala formula politica.

“Niciodata, UNPR nu a dat jos un guvern din care a facut parte, dimpotriva, intotdeauna l-a sustinut pâna la capat, a afirmat Vasile Manole, presedintele organizatiei judetene. La nivel national, in 87 la suta din localitatile cu primari UNPR Victor Ponta a câstigat alegerile.

In plan local, din cinci localitati cu primari UNPR, in patru a câstigat detasat Victor Ponta.” Vasile Manole a mai amintit ca angajatii MAI – politisti, jandarmi, pompieri etc. – si-au facut foarte bine datoria in perioada alegerilor.

PUBLICITATE

“Suntem datori fata de membrii si simpatizantii UNPR sa mergem mai departe cu Victor Ponta”, a mai precizat Vasile Manole.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ