“Astăzi este o zi plină de încărcatură emotională și plină de istorie, este Ziua Drapelului Național.
În această zi mai mult ca oricând, trebuie să reflectăm la simbolistica drapelului național, la istoria acestei tări și mai ales la contribuția pe care fiecare dintre noi o putem avea la construirea acestei tări” – se arata intr-un comunicat primit din partea Organizatiei Judetene Bacau a UNPR.

“Pentru aceste trei culori românii și-au vărsat sângele pe câmpul de luptă, pentru independența României, libertate și democrație, iar noi cei de astăzi îi onorăm și îi cinstim.
UNPR militează pentru bunăstarea și securitatea poporului român, în acest sens avand ca obiectiv un milion de membri și organizații în fiecare localitate din țară” – se mai precizeaza in comunicatul semnat de Vasile Manole, președintele Organizației Județene Bacău a UNPR.

El mai spune ca valorile naționale trebuie să ocupe un loc special în inima fiecaruia dintre noi, mai ales în această perioadă când provocările externe pot stirbi însemnătatea lor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ