Rectorul Universitatii „George Bacovia”, prof. univ. dr. Neculai Lupu, a sustinut vineri o conferinta de presa in care a prezentat situatia institutiei private de invatamânt superior precum si planul de studii pentru anul universitar urmator.

„Am trimis la minister planul strategic de dezvoltare al universitatii iar ministerul ne-a dat «unda verde» sa ne continuam activitatea”, a declarat seful universitatii private bacauane, precizând ca pentru 2016-2017 se va da admitere pentru trei specializari economice: finante-banci cu o norma de 50 de locuri, management si economia turismului si serviciilor cu câte 75 de locuri, precum si la specializarea drept unde vor fi disponibile 75 de locuri.

DSC05308„Saptamâna trecuta au fost aprobate in consiliul local noile taxe de studii, astfel ca, la programele de studii la economic taxa a fost adusa la nivelul celei de la universitatea de stat, adica la 2400 de lei pentru anul I, iar la drept, taxa va fi de 3100 de lei, adica la nivelul de la Universitatea Danubius din Galati, in zona noastra”, a adaugat rectorul de la „Bacovia”, care a facut referire si la cinci programe de master pentru anul univeristar 2016-2017, a caror taxa de studii pentru anul I va fi de 2900 de lei. Neculai Lupu a mai specificat ca universitatea privata bacauana a pregatit admiterea si ca sunt asteptati absolventii de liceu care sunt interesati de programele de la „Bacovia”.

PUBLICITATE

Adresabilitatea este catre toti absolventii de liceu din judetul Bacau, dar si tinerilor din zonele limitrofe Neamt, Vaslui si Vrancea, programele de studii de la Universitate „George Bacovia” fiind la acelasi nivel cu cele din universitatile de renume din tara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ