FOTO: ISU Bacău

În această dimineaţă, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au adus la mal trupul neînsufleţit al bărbatului de 38 de ani care s-a înecat, luni, în lacul Bibireşti, din comuna Ungureni.

Potrivit martorilor, acesta ar fi încercat să treacă lacul înot, dar la un moment dat ar fi ridicat mâinile şi a dispărut în apă.

Doi tineri au sărit imediat după el şi au înotat până la locul unde l-au văzut ultima dată, dar nu l-au mai găsit. Ei au fost cei care au sunat la 112 şi au chemat pompierii.

Salvatorii au început căutările imediat şi au continuat misiunea şi marţi.

Aceasta este a doua persoană înghiţită de ape în doar câteva zile. Sâmbătă seară, un băiat de 18 ani, din Filipeşti, s-a înecat în râul Siret, în care intrase să se răcorească.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ