De aceasta data, titlul poate spune foarte multe, pentru ca avem din nou parte de un week-end prelungit, in care avem doua mari sarbatori. Sf. Andrei si Ziua Nationala a României. Pentru cei indragostiti de natura, drumetii, si chiar sporturi de iarna, recomandate sunt iesirile cu prietenii sau familia in statiunile montane. Pentru ceilalti, mai petrecareti, exista varianta concerelor si distractiilor din pub-uri si cluburi.

Ca de fiecare data, oferta este variata si amintim si noi doar câteva dintre ele. Vineri puteti alege o altfel de petrecere, intitulata „Mad Friday”, petrecere ce va avea loc in Pub S cu incepere de la ora 21.00. Pentru sâmbata, trecem in revista „Turneul Atentiei” cu Omu Gnom,Celalalt Cast si Slim Rocka, ce se va desfasura in The Stage, iar de la ora 20.00, Doru Octavian Dumitru, prezinta in Pub S4 spectacolul „Muscat de râs”. Pentru duminica avem doua evenimente importante, Pasarea Rock se produc sub numele The Stage by Baniciu, Kappl & Lipan, iar in Matteo Cafe este spectacolul de magie si hipnoza TREIDETREFLA.

Iubitorii de teatru sunt invitati duminica de la ora 18.00, la sala mare a Teatrului Municipal Bacovia, la spectacolul „Nunta lui Figaro” de Beaumarchais, in regia artistica a lui Dumitru Lazar Fulga. In distributie: Eliza Noemi Judeu, Bogdan Buzdugan, Firuta Apetrei, Florina Gazdaru, Bogdan Matei, Anca Bucsa, Stefan Alexiu, Viorel Baltag si Dumitru Rusu.

PUBLICITATE

Week-end-ul se anunta a fi unul productiv pentru cinefili. Cinema City aduce de aceasta data nu mai putin de trei premiere.

In primul rând pomenim de „Pinguinii din Madagascar” un film de animatie pentru toate vârstele, film in care ii veti putea revedea pe pinguinii Skipper, Kowalski, Rico si Private, care au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei de animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului film.

„Jessabelle”, este cea de-a doua pelicula in premiera pentru acest sfârsit de saptamâna, un horror/ thriller american regizat de Kevin Greutert, un film in care ii veti putea vedea in rolurile principale pe Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter, David Andrews, Amber Stevens si multi altii.

A treia premiera este o comedie spumoasa, intitulata „Sefi de cosmar 2”, in regia lui Sean Anders si avându-i in rolurile principale pe Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Christopf Waltz, Kevin Spacey, Jonathan Banks, Andy Buckley si Jamie Foxx. Dupa ce „Sefi de cosmar” a devenint hit in 2011, sequelul porneste de la o premisa cât se poate de logica : satui sa mai asculte de sefi, Kurt, Dale si Nick decid sa-si fondeze propria afacere. Doar ca un investitor le da lumea peste cap anulându-le orice sansa de succes financiar.

Ca sa rezolve problema, eroii pun la cale un fantezist plan de rapire a fiului investitorului…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ