Timpul s-a scurs din nou foarte repede, a adus mult asteptatul week-end si implicit variantele de petrecere a timpului liber. In primul rând, pentru ca vremea s-a racit, practicantii de patinaj au parte de cea mai buna veste.

Vineri, de la ora 17.00, se deschide Patinoarul Gepex. Ramânem la ziua de vineri, când sunt anuntate mai multe petreceri. Noi trecem in revista doar doua dintre ele, cu stiluri total opuse. In primul rând, de la ora 21.00 se petrece impreuna cu Lora in Vanity Club, iar in Pub S 4, de la aceeasi ora are loc concertul Trooper – An Iron Tribute, un tribut adus legendarei trupe Iron Maiden. Sâmbata seara, in aceiasi locatie, Pub S 4, de la ora 21 are loc concertul CTC , iar la Club 33, de la ora 22.00, se da startul se la o super seara de stand-up comedy cu Adi Bobo. Duminica vor fi in desfasurare party-urile de pub, dar si doua concerte pe care trebuie sa le remarcam. In primul rând trebuie sa stiti ca de la ora 18.00 Sala Ateneu gazduieste „Pink Floyd Symphonic Concert” in interpretarea Filarmonicii „Mihail Jora”. Al doilea concert al serii are loc de la ora 20 in Pub S 4 unde se produc cei de la ThisCover Band.

Teatrul Municipal Bacovia ii invita pe iubitorii de gen, duminica 23 noiembrie, cu doua spectacole. De dimineata de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati sa vizioneze piesa „Aladin”, adaptare dupa cunoscutul basm arab din „O mie si una de nopti”, in regia lui Geo Balint. De la ora 18.00, publicul adult este invitat la premiera spectacolului „Nunta lui Figaro” de Beaumarchais, in regia lui Dumitru Lazar Fulga. Din distributie fac parte actorii Stefan Ionescu, Eliza Noemi Judeu, Bogdan Buzdugan, Firuta Apetrei, Florina Gazdaru, Bogdan Matei, Anca Bucsa, Stefan Alexiu, Viorel Baltag si Dumitru Rusu.

PUBLICITATE

Cinefilii au si ei partea lor, Cinema City prezentând in acest week-end o noua premiera. Este vorba de „Jocurile foamei: Revolta- partea I” (The Hunger Games: Mockingjay- Part1- tilul original), un film ce poate fi incadrat la mai multe genuri cum ar fi drama, aventuri, SF, thriller, o pelicula regizata de Francis Lawrence si care ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woddy Harrelson, Elizabeth Banks, Julliane Moore, Philip Seymour Hoffman sI Jeffry Wright.

Katniss se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei, intrebându-se incontinuu daca a avut vreun rost surprinzatorul complot impotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigura. Fara tel, eroina priveste cum cei din jur se pregatesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o data pentru totdeauna tirania din Panem si se lasa fara mult entuziasm prinsa in lupta, devenind simbolul Rezistentei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ