Mult asteptatul sfârsit de saptamâna nu s-a asteptat prea mult timp asteptat, si chiar daca subiectul scrutinului de duminica e cap de afis, posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt si de aceasta data dintre cele mai variate. Cum procedam de fiecare data, punem la loc de cinste petrecerile de week-end, si in continuare prezentam câteva dintre acestea.

Pentru seara de vineri recomandam petrecerea Girls Power din Crystal Club, petrecere in care vor fi respectate si celebrate toate femeile ca printese, razboinice si iubitoare. Pentru aceiasi seara notam si petrecerea din Vlhalla cu trupa Melodi. Sâmbata are loc de la ora 19.30 la Teatrul de Vara „Radu Beligan” concertul trupei Voltaj. De la ora 21.00 Pub S organizeaza un pary „cu de toate”, iar La Ponton prezinta Capitain Morgan Night Jack Sparrow & fiends, cu Dj Matteo.

Iubitorii de teatru sunt asteptati duminica la sala mare a Teatrului Bacovia. Primii invitati sunt cei mici, pentru care actorii de la sectiunea animatie vor juca de la ora 11.00 spectacolul „Punguta cu doi bani” de Ion Creanga. Regia spectacolului este semnata de Petru Valter iar din distributie fac parte actorii Andreea Sandu Dominte, Alina Neagu, Adina Iftimie, Marian Puiu Gheorghiu, Ion Cosa si Mihaela Budau.

PUBLICITATE

Publicul adult poate viziona de la ora 18.00 spectacolul „Valentine’s Day in familie” de Sergiu Vâlcu, in regia lui Adrian Gazdaru. In rolurile principale: Viorel Baltag, Marlene Duduman, Bogdan Buzdugan, Valentin Braniste, Nela Zare, Dumitru Rusu, Alina Simionescu, Corina Goranda si Bogdan Matei.

Pentru cinefili se anunta un week-end plin, Cinema City prezentând trei pelicule in premiera. „Eliza Graves” (titlul original – Stonehearst Asylum) este un triller regizat de Brad Anderson si in care ii puteti vedea pe Kate Beckinsale, Ben Kingsley, Jim Sturgess si Michael Caine.

Al doilea film in premiera este comedia romantica „Magia in lumina lunii” (Magic in the Moonlight) in regia lui Woody Allen, film in care au fost distribuiti actorii: Emma Stone, Colin Firth, Simon McBurney, Eileen Atkins si Marcia Gay Harden.

Ultima premiera propusa pentru acest sfârsit de saptamâna este „Saga Vikingilor”, un film de actiune si aventuri, o cooproductie in care ii puteti vedea pe Ryan Kwanten, Ed Skrein, Leo Gregory, Tom Hopper, Ken Duken si Charlie Murphy.

Un grup de razboinici vikingi este parasit pe un teritoriu inamic dupa ce nava li se scufunda din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singura sansa, retragerea intr-o asezare a semenilor lor, Danelag, doar ca drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscuta. Calatoria lor se transforma intr-o cursa pe viata si pe moarte, caci un dusman de moarte isi va trimite cei mai viteji soldati pentru a scapa o data pentru totdeauna de amenintarea vikinga.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ