Acest weekend este dedicat iubitorilor de muzica Rock in “Pub The Stage”. Vineri va avea loc “Disrockteque”, iar sâmbata “Romanian Rock Party”. Petrecerile incep de la ora 21.00, iar intrarea este libera.

Tot vineri seara, tinerii sunt asteptati in “Pus’s” la un “Party cu Kesar”, de la ora 21.00. Sâmbata, 31 august, de la aceeasi ora, bacaunii vor avea parte de distractie si muzica buna alaturi de “Tengu”.

Vineri, 30 august, in “Marinarul Summer Club” va mixa unul din cei mai in voga DJ din Berlin. Biniak a lansat alaturi de Emeli Sande hit-ul “Read all about it”. La platane alaturi de el se va afla Dj Matteo, iar distractia va incepe de la ora 23.00. Sâmbata, petrecerea continua la “Twisted Disco Stick”.

La “Piscina Camping” Gheraiesti, va avea loc, in aceasta sâmbata, ultima petrecere din aceasta vara intitulata “The last day of summer”. Distractia va incepe de la ora 22.00 iar pentru alte informatii si rezervari puteti suna la 0756.514.653.

Sâmbata, 31 august, bacauanii sunt asteptati la “Cocco Caffe and Lounge” accesorizati cu o pereche de ochelari de soare la petrecerea “Sunglasses Party”. Pentru cei care indraznesc sa-si poarte ochelarii de soare noaptea intrarea este libera, iar la bar ii asteapta un shot din partea casei.

Si in aceasta sâmbata, DJ/MC Myreel si DJ Robyn se vor ocupa cu intretinerea unei atmosfere incendiare in “Club LM”. Gazdele deschid la 22.00 si inchid când vreti voi!

Cinefilii sunt asteptati in acest weekend la „Cinema City” sa vizioneze in premiera urmatoarele productii:

2 Pistoale
Gen: Actiune Regia: Baltasar Kormákur
Scenariul: Blake Masters, Steven Grant
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Denzel Washington
În ultimul an, agentul DEA Bobby Trench (Washington) si ofiterul fortelor navale americane de informatii Marcus Stigman (Wahlberg) au lucrat sub acoperire ca membri ai aceluiasi departament de narcotice. Niciunul dintre ei nu stie însa ca celalalt este un agent federal sub acoperire, astfel ca la început au încredere unul în celalalt la fel de mult ca si în criminalii pe care au fost însarcinati sa-i aresteze.

Noi suntem familia Miller
Gen: Comedie Regia: Rawson Marshall Thurber
Scenariul: Bob Fisher, John Morris, Sean Anders, Steve Faber
In rolurile principale: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis
David Clark (Jason Sudeikis) este un marunt traficant de droguri care îsi câstiga existenta vânzând iarba unor oameni de afaceri si casnice plictisite, dar niciodata copiilor. Deci, ce ar putea merge rau? Multe. Învata cum nu se poate mai greu ca nicio fapta buna nu trece nepedepsita. Atunci când încearca sa ajute câtiva adolescenti, acesta este jefuit de trei tipi care îi fura toti banii si toata marfa, lasându-l cu mari datorii la distribuitorul sau, Brad (Ed Helms).
Pentru a scapa de datorii si a-si salva viata, David trebuie acum sa introduca în tara, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândeste la un plan infailibil si îsi forteaza ciudatii vecini sa intre în joc. Astfel, cinica stripteuzaRose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) si timidul Kenny (Will Poulter) devin falsa familie a lui David. Cu o sotie, doi copii si o rulota imensa, noua familie Miller, în frunte cu David, se îndreapta spre granita pentru a sarbatori Ziua Nationala într-un weekend imprevizibil peste hotare.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ