A sosit week-end-ul, si nu e unul oarecare, ci, cel in care avem o mare sarbatoare. Sâmbata sunt sarbatoriti cei ce poarta numele de Mihai si Gavril si toate derivatele din acestea. Asadar, avem motiv de bucurie, motiv de petrecere. Petrecerile incep chiar de vineri seara, când se vor desfasura Friday Karaoke Night in Club 33 sau cheful cu percutionistul Vlad Babus din Luxury Club. Sâmbata, sunt organizate petreceri tematice de Sf Mihail si Gavril, cum ar fi cea intitulata Amadeea Live Violin si Dj Mateo de La Ponton, sau Saturday Night Party din Club 33. Tot sâmbata seara va fi Discoteca de alta data in Pub S. Pentru seara de duminica trecem in revista „Comedie din chicioare” un spectacol de stend-up comedy cu Bobi Dumitras in Pub S.

Sfârsitul de saptamâna aduce noutati pentru iubitorii de teatru. In primul rând, cei mici sunt invitati duminica de la ora 11.00 la spectacolul „Cenusareasa” de Fratii Grim, o dramatizare semnata Laurentiu Budau. Scenografia este semnata de Eustatiu Gregorian iar regia de Adela Moldovan. Publicul adult este asteptat de la ora 18.00 la spectacolul „Vârciorova. Carantina”, piesa in regia lui Alexandru Dabija. In rolurile principale: Firuta Apetrei, Eliza Noemi Judeu, Simona Nica, Florina Gazdaru, Alina Simionescu, Daniela Vrinceanu, Corina Goranda, Adelaida Perjoiu, Bogdan Buzdugan, Matei Bogdan, Stefan Alexiu, Dumitru Rusu si Stefan Ionescu.

La capitolul premiere cinematografice, Cinema City vine cu doua pelicule noi. „Barbati misto” (The Stag- titlul original) este un film despre prietenie, dragoste, curaj, regasirea de sine si…hituri U2, presarat din plin cu umor de replica, de situatie, de caracter sau absurd. Este o comedie perfecta cu barbati misto, care dezvaluie adevaruri din vietile si sufletele unor oameni pe care e foarte usor sa-i iubesti si si-e drag sa-i descoperi asa cum sunt.

Al doilea film in premiera pentru acest sfârsit de saptamâna este „Interstellar” (Calatorind prin univers). Asa cum sugereaza si titlul, filmul este un SF, plin de aventuri si mister. Pelicula este regizata de Christopher Nolan si ii are in distributie pe: Matthew McConaughery, Anne Hathaway, William Devane, Michael Caine, Wes Bentley, Matt Damon si multi altii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ