In aceasta seara, “The Stage” organizeaza “Alternative Party”, incepând de la ora 21.00. Sâmbata, 17 august, de la aceeasi ora, va avea loc o noua petrecere “Rock Party”. Intrarea este libera.

Vineri, 16 august, “Pub’s” gazduieste “Jagerbomb Party”. Petrecerea incepe de la ora 22.00 iar de atmosfera se va ocupa DJ KAST. Sâmbata, bacauanilor li se propune o intoarcere in trecut cu o petrecere care promite “Dezmat, licori si muzici medievale”, de la ora 22.00.

Corina va sustine un concert in aceasta seara in “Summer Club Marinarul”. Fanii acesteia vor putea asculta cele mai noi hituri ale artistei de la ora 23.00. Seara de sâmbata va fi dedicata fetelor, care sunt asteptate la “Hight Heels Night”. Petrecerea va incepe de la ora 22.00 iar de muzica se va ocupa, ca de obicei, Dj Matteo.

Sâmbata, 17 august, bacauanii sunt invitati sa petreaca la “Aqua Club Gheraiesti”. Distractia incepe de la ora 21.00 când Dave si Syl vor incepe sa incinga atmosfera. Pretul unui billet este de 15 lei.

Iubitorii de dulciuri sunt asteptati, sâmbata la “Candy Party” in “CoCo Caffe & Lounge”. Pe lânga animatoare, participantii la petrecere se mai pot astepta la multe surprize , dar si la muzica mixata de Dj KYAS. Pentru informatii si rezervari puteti suna la 0746542488.

“Club Ponton”, din Comanesti, are in aceasa sâmbata doi invitati de onoare Fabio da Leira si Allena. Pretul unui billet este de 10 lei. Informatii si rezervari la numarul 0736 618 990.

Cinefilii se vor putea bucura in acest sfârsit de saptamâna de doua premiere la cinematograful “Cinema City”:
Elysium
Gen: SF, Regia: Neill Blomkamp
In rolurile principale:Jodie Foster, Matt Damon
În anul 2154, omenirea este împartita în doua clase sociale: cei extrem de bogati, care traiesc lipsiti de griji pe statia spatiala Elysium si restul oamenilor, prizonieri pe un Pamânt suprapopulat, cu resursele naturale epuizate.Disperati, acestia din urma ar face orice ca sa scape de saracia si mizeria în care traiesc. Singurul care ar putea aduce egalitate între aceste cele doua lumi este Max (interpretat de Matt Damon), care este nevoit sa accepte o misiune periculoasa si iesita din comun. Riscându-si viata, el se va duce pe Elysium, unde va avea de înfruntat fortele de represiune conduse de Secretarul Delacourt (Jodie Foster). Daca reuseste sa-si duca la bun sfârsit misiunea, Max îsi va salva nu numai propria viata, ci si pe a altor milioane de oameni de pe Pamânt.

Kick Ass 2
Gen: Actiune, Regia: Jeff Wadlow
In rolurile principale: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse
Kick-Ass, Hit Girl si Red Mist sunt gata de actiune în Kick Ass 2, dupa succesul imens din 2010 cu Kick Ass. De aceasta data, actele de bravura nebunesti ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspira un nou val de eroi autoproclamati care pornesc mascati într-o cruciada proprie. Condusi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alatura acestei patrule. Dar când supereroii nostri amatori ajung sa fie vânati de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renascut acum sub numele de The Motherfucker, singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloë Grace Moretz).