Vineri:

„Iguazu Terrace” va asteapta sa va distrati impreuna la „Summer Break Weekend”, de la ora 20.00, in fiecare sfârsit de saptamâna.

Formatia Playlist va intretine atmosfera, de la ora 22.00, in „Valhalla Pub”. Pretul unui bilet este 10 lei. Pentru rezervari puteti suna la 0742856782.

PUBLICITATE

„Club Marinarul” organizeaza „White Sin”, de la ora 23.00. Invitat special este DJ Christian Lepah. Acesta va asigura buna dispozitie a bacauanilor ajutat de DJ Yoshi si Budoars Dancers. Tinuta obligatorie este imbracamintea alba.

Petronela Rotar va lansa volumul „O sa ma stii de undeva”, la „Centrul Cultural George Apostu”, de la ora 17.00.

Radu Moscu va asteapta la „Pub S” sa va bucurati de o seara „Rock & Metal Night”, de la ora 20.00.

Petrecaretii vor putea participa si la o tombola la care pot câstiga o invitatie dubla la „Rockstadt Extreme Fest 2014”. Intrarea este libera.

Sâmbata:

„Pub S” a pregatit o alta seara „Open Mic”, de la ora 20.00. Tengu si Kult’ura vor fi gazdele dumneavoastra. Sunt acceptate doar câte trei piese de trupa sau artist. Pentru informatii suplimentare si rezervari sunati la 0733076413.

Formatia Artist va asteapta sa petreceti la „Business Time Coffee”. Recitalul live va incepe la ora 21.30.

Susanu va invita in „Club LM”, de la ora 22.00. Intrarea costa 10 lei.

In „Police Pub” puteti petrece româneste, de la ora 23.00, alaturi de formatia Relevance.

Cinefilii pot viziona, in acest sfârsit de saptamâna, in premiera, la „Cinema City”, filmul:
Transformers: Exterminarea
Regia: Michael Bay Gen: Actiune, Aventuri, SF
Cu: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor
Rasa umana încearca sa se refaca dupa evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autobotii si Decepticonii au disparut cu totii de pe fata Pamântului. Însa un grup de ingeniosi si puternici oameni de afaceri si cercetatori, convinsi ca este cazul sa învatam ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forteaza limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pamântul devine centrul de interes al unei stravechi si puternice amenintari a Transformerilor.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ