Vineri:

Fanii trupei Feelings ii pot asculta live, de la ora 22.00, in „Valhalla Pub”. Pretul unui bilet este 20 de lei.

Echipa Damean Events va asteapta la a doua editie „Summer Waves”. Petrecerea incepe la ora 22.00, in camping-ul de la Gheraiesti. DJ Sergio Moratti si MC Shokat vor fi gazdele dumneavoastra. Intrarea costa 10 lei pâna la ora inceperii evenimentului.

„Club Marinarul” organizeaza „Summer vintage night fever” pentru toti cei care vor sa petreaca retro. DJ Pappa M, MC Dylma si Dj Yoshi promit sa va tina pe ringul de dans pâna in zori.

„Insomnia Party” va avea loc de la ora 22.00 in „Luxury Club”, Comanesti. La intrare se plateste o taxa de 10 lei.

„Coco Caffee” va asteapta sa va petreceti seara impreuna pe muzica lui Dj Elchinsoul.

Sâmbata:

El Nino va lansa albumul „Pe limba noastra”, la ora 21.00, in „Pub S”. Alaturi de el ii puteti asculta pe Jianu si S.E.C.N.A. Un bilet costa 15 lei.

„Club Marinarul” va propune sa fiti rebeli la petrecerea dedicata celor ca voi „Trouble troublemaker, yeah!”. Distractia incepe la ora 23.00 pe ritmurile lui DJ Yoshi.

„The Stage” continua seria petrecerilor „Discoteque”, de la ora 21.00.

DJ Papa si MC Dylma vor putea fi ascultati la petrecerea de la piscina organizata de „Club Ponton”, Comanesti.

Sorina Ceugea va asteapta sa va distrati impreuna la „Club LM”. Pretul unui bilet este 10 lei.

Cinefilii pot viziona, la Cinema City, in acest weekend, in premiera:

Din greseala împreuna

Regia: Frank Coraci Gen: Comedie
Cu: Adam Sandler, Drew Barrymore
Dupa un blind date dezamagitor, Lauren (Barrymore) spera sa nu-l mai revada niciodata pe Jim (Sandler), dar o încurcatura îi face pe cei doi sa se reîntâlneasca, împreuna cu cele trei fiice ale lui si cei doi baieti ai ei, într-o statiune de lux din Africa de Sud. Provocarile vietii în salbaticie îi vor determina pe eroi sa-si dea o noua sansa?

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ