Vineri, 19 iulie, de la ora 16.00, la Teatrul Municipal “Bacovia”, in cadrul Festivalului National de Teatru in Limba Engleza “I.D Fest”, vor fi prezentate monoloagele sectiunii “Work in Progress”. Seara, Eliza Noemi Judeu va interpreta “A Women Alone”, incepând cu ora 21.00. Sâmbata, de la ora 17.00, va avea loc ceremonia de decernare a premiilor din acest an.

Vineri, in “Pub S4”, de la ora 22.00, tinerii bacauani sunt asteptati la “Different Party”. Sâmbata, 20 iulie, in acelasi pub, fanii muzicii rock vor putea participa la “Rockoteca”.

Sâmbata, 20 iulie, “The Stage” gazduieste, de la ora 22.00, lansarea albumului “Aici sau la pachet?” semnat de Smokey & Kream. Invitatul special este Dj Undoo, iar biletele pot fi achizitionate de la intrare cu 15 lei.

Bacauanii sunt asteptati, sâmbata, 20 iulie, la Aqua Club Gheraiesti, incepând cu ora 21.00, sa petreaca alaturi de Alexandru Jijian, Stefan Rou si SYL. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Amatorii de cocktailuri cu gheata sunt invitati, sâmbata, 20 iulie, sa se racoreasca la “Ice Party’, in “Republic Pub”, de la ora 22.00.

In perioada 19-21 Iulie, la Slanic Moldova, se va desfasura “Festivalul Judetean de Folclor”. Astazi, de la ora 15.00, cei prezenti se vor putea bucura de un concert cu muzica populara. Sâmbata, 20 iulie, de la ora 15, pe terasa Cazino, se deschide târgul mesterilor populari, urmat de un nou recital folcloric. In ultima zi, de la ora 15, va fi organizat Spectacolul de Gala.

Iubitorii de film pot viziona in aceasta saptamâna, la Cinema City din “Arena Mall”, nu mai putin de trei premiere:
R.I.P.D. Copoi pentru strigoi – 3D Gen: Actiune
Alerta de grad zero – Titlu original: White House Down
Gen: Actiune Regia: Roland Emmerich
Scenariul: James Vanderbilt. In rolurile principale: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, James Woods.
Politistul John Cale (Channing Tatum) a primit un raspuns negativ la cererea sa de a se angaja in Secret Service, în mult visata echipã ce rãspundea de protecþia preºedintelui american James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând sã o supere cu aceastã veste rea, el o invitã pe fiica lui într-o vizitã la Casa Albã. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albã este luatã cu asalt de un grup paramilitar înarmat pânã în dinþi. Acum, când guvernul Statelor Unite intrã în haos, iar termenul dat de teroriºti e pe cale sã expire, numai Cale îºi mai poate salva fiica, preºedintele ºi þara.

Oferta irezistibila – Titlu original: The Best Offer
Gen: Romantic Regia: Giuseppe Tornatore Scenariul: Giuseppe Tornatore
In rolurile principale: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks.
Virgil Oldman este un colecþionar de tablouri de artã care ºi-a trãit viaþa în lux, fãrã sã fi avut vreodatã sentimente de dragoste pentru o femeie. Intr-o zi primeºte un telefon de la Claire, o tânãrã moºtenitoare a unei familii bogate, care doreºte sã facã o evaluare a obiectelor de artã pe care aceasta le deþine. Virgil este de acord sã viziteze faimoasa colecþie ºi se simte atras de misterioasa Claire.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ