În contextul Saptămânii Europene a Mobilității, în weekend va fi restricționată circulația autoturismelor în zona centrală a Bacăului.

Cu acest prilej, Agenția de Dezvoltare Locală, în colaborare cu Fundația Comunitară vor desfășura diferite activități sportive. Cele mai importante vor avea loc sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 9.00, când, rând pe rând, vor lua startul proba de semi-maraton pe distanța de 21 km, ștafeta mixtă – 3 membri, cursa copiilor pe distanța de 1,5 km, cursa urbană, cursa comunității, toate cu plecare din zona statuii lui Ștefan cel Mare. Organizatorii promit și alte surprize, participanții fiind recompensați cu dilpome și medalii.Sub deviza „Walk With Us!” (Mergi cu noi!).

„Mobilitate Urbană în Municipiul Bacău – Proiecte, Percepții și Perspective”

Vineri, 20 septembrie, de la ora 10.00, la Centrul de Afaceri și Expoziții este programată o masă rotundă cu tema „Mobilitate Urbană în Municipiul Bacău – Proiecte, Percepții și Perspective”. La această întâlnire vor fi prezentate și discutate aspecte legate de proiecții viitoare ale traseelor de bicicletă în municipiul Bacău, conexiuni în transportul public local din perspectiva Planului de Mobilitate Urbană, precum și proiectele de finanțare depuse ce privesc infrastructura viitoare de transport în municipiu și în imprejurimile acestuia.


PUBLICITATE