Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, între două persoane care au participat la un protest faţă de clasa politică desfăşurat, duminică seară, în centrul municipiului Bacău, a izbucnit, ulterior, un conflict.

In noaptea de duminica spre luni, un tânar de 28 de ani, din Bacau, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau cu multiple plagi injunghiate pe corp.

Acesta a ramas internata in Sectia de Chirurgie pentru ingrijiri medicale, iar in urma discutiilor purtate cu el s-a stabilit ca a fost agresat, cazul fiind raportat organelor de ancheta pentru cercetari.

PUBLICITATE

Anchetatorii au descoperit ca, duminica, după ce au plecat de la protest, un tânăr de 29 de ani din Bacău l-a invitat la el acasă pe un alt tânăr, de 28 de ani, din Brăila. La un moment dat, băcăuanul l-a acuzat pe celălalt tânăr că i-a furat telefonul mobil tatălui său, ceea ce a dus la declanşarea conflictului.

„Tatăl autorului şi cu un alt fiu al său au avut un schimb de replici cu victima, aceasta din urmă folosind un cuţit cu care i-a provocat o rană la mână bărbatului mai în vârstă. Ulterior, victima a fost scoasă pe casa scării, unde tânărul de 29 de ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în spate”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ