Un tanar de 18 ani din Bacau a fost agresat si jefuit sambata, in parcul central din municipiul Suceava. El a povestit politistilor ca un bărbat l-a lovit, după care i-a sustras din buzunarul de la pantaloni o suma de bani, cartea de identitate şi un pachet de ţigări.

In scurt timp, o patrula de politie l-a identificat pe agresor in persoana lui Andrei C. de 23 ani, din municipiul Suceava iar în urma controlului corporal a fost găsită asupra acestuia cartea de identitate ce aparţine victimei şi alte bunuri personale.

Tanarului i s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Măsura dispusă a fost confirmată prin ordonanţă de către procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Prin declaraţia dată, Andrei C. a recunoscut fapta, negând însă sustragerea banilor şi a menţionat că suferă de schizofrenie paranoică, aspecte confirmate de documentele depuse la dosar şi de rudele care au fost contactate cu această ocazie, care au menţionat că este sub tratament de specialitate.

Având în vedere aceste aspecte, acesta a fost internat în cadrul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Suceava, urmând ca în perioada următoare să fie supus unei expertize medico legale în vederea stabilirii discernământului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ