Un tanar din Bacau a tras trei focuri de pistol pe geamul masinii cu care se plimba cu prietenii, asa de distractie.

Polițiștii au depistat și reținut un tânăr de 21 de ani, care, în timp ce se afla pe o stradă din Bacău, spre amuzamentul prietenilor, a efectuat foc în plan vertical cu o armă neletaă deținută în condiții ilegle și pe care a introdus-o ilegal în țară.

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați prin 112, despre faptul că o o persoană de sex masculin, aflata intr-un autoturism înmatriculat în alt stat a tras un foc de arma pe strada Aprodu Purice, din Bacău, dupa care acesta a plecat.

PUBLICITATE

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 19.30, polițiștii au depistat autoturismul în cauză pe o stradă din municipiul Bacău și pe proprietarul acestuia, un tânăr de 21 de ani.

În autoturism polițiștii au identificat un pistol cu gaze, calibrul 9 mm și 37 de cartușe de același calibru.

Tînărul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău în vederea crecetărilor.

S-a stabilit că tânărul a achiziționat arma din afara României și a introdus-o ilegal în țară, iar la data de 24 iulie în timp ce se afla la plimbare cu mașina pe raza municipiului Bacău, pentru amuzamentul prietenilor a efectuat trei focuri în plan vertical cu pistolul menționat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de arma fără drept și contrabandă.

Față de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de instutuire a măsurii controlului judiciar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ