Polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizați la data de 15 martie a.c., în jurul orei 01.00, cu privire la faptul că un tânăr de 24 ani, din municipiu, a provocat scandal și are un comportament agresiv în incinta unei societăți comerciale, de pe strada Alexandru cel Bun.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că tânărul, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice și a ajuns într-o stare avansată de ebrietate, personalul societății a refuzat să-i mai servească alcool.

Acest fapt l-a înfuriat pe tânăr care a devenit agresiv verbal și a început să amenințe persoanele din jur, folosindu-se de un cuțit.

PUBLICITATE

Polițiștii l-au percheziționat și au ridicat cuțitul, întocmind dosar penal pentru comiterea infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase în alte locuri decât cele autorizate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ