Polițiștii au reținut un tânăr de 22 de ani, care profitând de neglijența propietarului, a sustras o autoutilitară, ce fusese parcată pe o stradă din municipiul Bacău.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați prin 112, de către un bărbat de 59 de ani, despre faptul i-a fost sustrasă o masina ce fusese parcată pe strada Calea Bârladului din Bacău.

În urma activităților desfășurate de polițiști, în jurul orei 20.20, vehiculul în cauză a fost depistat de polițiștii rutieri pe DN 2, in localitatea Bogdan Vodă.

La volanul autoturismului polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Timișoara, care locuiește fără forme legale în județul Bacău și care era însoțit de un alt tânăr.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bacău în vederea cercetărilor.

Polițiștii au stabilit că tânărul de 22 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Calea Bârladului, a profitat de faptul ca autoutilitara nu era asigurata și avea cheia în contact și a sustras-o.

Acesta s-a deplasat la volanul vehiculului în localitatea Filipești, unde și-a invitat prietenul la o plimbare, afirmând că este mașina unui prieten și ascunzandu-i faptul că nu posedă permis de conducere.

Autovehiculul sustras a fost restituit persoanei vătămate.

Față de tânărul de 22 de ani s-a luat măsura reținerii urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ