3 februarie 2023
-1.1 C
Bacău
HomeActualitate“Un suflet, o inimă și-un dor, o Românie ce se-nalță falnic cu...

“Un suflet, o inimă și-un dor, o Românie ce se-nalță falnic cu cel mai unit popor! Asta îți dorim noi ție, dulce Românie!”

“Un suflet, o inimă și-un dor, o Românie ce se-nalță falnic cu cel mai unit popor! Asta îți dorim noi ție, dulce Românie!” – asta au urat Tinerii Liberali din România frumoasei țări în care trăiesc.Alături de aproape 30 de organizații din toată țara, TNL Bacău au făcut parte din cea mai frumoasă activitate desfășurată cu ocazia Zilei Naționale a României, prin care aceștia au împărtășit cele mai sincere gânduri tuturor românilor, printr-un filmuleț cu mesaje din toate părțile țării.

Pentru partea lor din filmuleț, membrii TNL Bacău, îmbrăcați în costume populare, au ales una dintre cele mai reprezentative locații din Municipiul Bacău și anume – Parcul Unirii – 1 decembrie 1918, la monumentul dedicat unirii, Regelui Ferdinand I și Reginei Maria cu numele : „România Biruitoare”.

Astăzi de 1 decembrie, Tinerii Liberali au oferit băcăuanilor prezenți la ceremonialul militar-religios din Piața Tricolorului ceai cald, transmițându-le cele mai frumoase urări.

La mulți ani, dragi români!

La mulți ani, România!

#GenerațiaAltfel

Alte titluri
Alte titluri

Opinii
Opinii

Fotbal de mâna a treia

„Mai vrem astfel de meciuri” s-au entuziasmat comentatorii TV la finalul derby-ului FCSB- Farul Constanța 2-3. „Astfel de meciuri” înseamnă să-i vezi luftând în...

Când ideologia se află în conflict cu realitatea

Nu este absolut nici o noutate. Și nici nu este vorba să opereze doar în domeniul politic. Cunoaștem acest conflict din marketing. Măcar, la...

Ultimele știri