23 februarie 2024
ActualitateUn specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare se alătură echipei medicale...

Un specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare se alătură echipei medicale de la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși!

Începând cu luna aceasta, Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși își completează echipa medicală cu un nou membru remarcabil – Dr. PLEȘCA Andrei – Mircea, medic specialist în Medicină Fizică și de Reabilitare.

Dr. PLEȘCA a avut o evoluție deosebită în cadrul instituției, începând ca medic rezident și ajungând acum la statutul de medic specialist, după promovarea cu succes a examenului pentru obținerea acestui titlu. Cu o experiență solidă în domeniul său, Dr. PLEȘCA aduce expertiză și dedicare noii sale poziții.

Pacienții Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși vor beneficia acum de întreaga gamă de servicii medicale în domeniul Medicinii Fizice și de Reabilitare, inclusiv consultații în Ambulatoriul Integrat și spitalizare de zi. Accesul la aceste servicii poate fi realizat fie pe bază de bilet de trimitere, fie contra cost.O veste bună pentru comunitatea locală este și încheierea noului contract cu Casa de Asigurări, care va facilita accesul la procedurile specifice în baza biletului de trimitere.

Medicina Fizică și de Reabilitare este o specialitate medicală ce se ocupă cu prevenția, diagnosticul, tratamentul și managementul reabilitării persoanelor de toate vârstele care prezintă condiții de sănătate dizabilitante și comorbidități. Aceasta vizează îmbunătățirea funcționării fizice și cognitivă, participarea activă și calitatea vieții pacienților.

Pentru programări la cabinetul din Ambulatoriul Integrat / B.F.T., pacienții pot contacta numerele de telefon: 0234262220, 0234262221, 0372274937 sau 0372274878, interior 103. Alternativ, programările pot fi realizate și online, prin intermediul platformei disponibile pe site-ul spitalului: https://spitalbuhusi.ro/programare-online-ambulatoriu/

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri