etilotest

La data de 17.02.2016, orele 17:00, Postul de poliţie Blăgeşti, a fost anunţat telefonic de către un bărbat de 35 de ani, din Blăgeşti, cu privire la faptul că un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autovehiculul, tip buldo-escavator, s-a răsturnat intr-un şanţ.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un lucrător din cadrul Postului de poliţie Blăgeşti, constatând că, pe prelungirea DJ 156 B, se afla într-un şanţ, un autovehicul, tip buldo-escavator, iar lângă acesta a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 ani, din sat/com Blăgeşti, care a declarat verbal faptul că, în timp ce conducea autovehiculul, pe ruta mai sus menţionată, datorită neatenţiei, s-a răsturnat în şanţ.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, procedându-se la conducerea acestuia la Spitalul oraşului Buhuşi, în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirea alcolemiei. În urma producerii evenimentului, acesta nu a suferit leziuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, faptă prev. şi ped. de art. 336, alin (1), Cod Penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ