În seara zilei de 16.05.2015, lucrători de la Postul de Politie Letea Veche au depistat în flagrant pe un tânăr de 27 ani pe str. Trec. Holtului din Letea Veche in timp ce conducea un autoturism inmatriculat în străinătate, ce prezenta avarii in partea din fata si spate.

Lucrătorii postului au stabilit că avariile autoturismului au fost produse în aceeași zi, în jurul orelor 18.15, când, pe fondul consumului de bauturi alcoolice tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat in coliziune cu un podet din beton, avariindu-si autoturismul

În urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.66 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

Pe numele tânărului s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, fapta prev. si ped. de art. 336 al. 1 din Codul Penal.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ