La data de 27.12.2014, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victime pe strada Atelierelor din Moineşti.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 34 de ani, din comuna Măgireşti, în timp ce conducea un autoturism strada Atelierelor, din Moineşti, nu a păstrat o distanţă de siguranță faţă de autovehiculul din faţa sa, condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cinci pasageri din cele două autoturisme, cu vârste cuprinse între 5 și 54 de ani, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal de Urgență Moinești. Unul dintre pasageri, un bărbat de 34 de ani, a rămas internat.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ în cazul celui de 29 de ani și 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto de 34 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Alte articole