La 21.07.2016, în jurul orei 12.45, un tânăr de 25 ani, din comuna. Mănăstirea Cașin, județul Bacău, posesor al permisului de conducere categoria B din anul 2012, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2 E, în afara localității Capu Codrului, comuna Păltinoasa, judetul Suceava, datorită conducerii imprudente, pe fondul oboselii, pierzând controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, rulând pe acostament, după care a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe marginea părții carosabile.

La rândul său acest autoturism a fost proiectat înainte și spre dreapta lovind cu partea din față un gard și un alt vehicul ce se afla parcat în afara părții carosabile.

Acest din urmă vehicul i-a acroșat pe doi pietoni de 56 ani și de 39 ani, ambii din comuna Capu Câmpului, care se aflau în fața acestui autoturism.

PUBLICITATE

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a celor doi pietoni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate și mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ