27 septembrie 2023

Un șofer băcăuan a adormit la volan și a ucis o fată de 16 ani

HomeActualitateUn șofer băcăuan a adormit la volan și a ucis o fată de 16 ani

Un șofer băcăuan a adormit la volan și a ucis o fată de 16 ani

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16:40, un tragic accident rutier a avut loc pe Drumul Național 2, în localitatea Gherăieștii Noi, județul Neamț.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 49 de ani din județul Bacău, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula din sens opus. Impactul a generat ulterior o serie de coliziuni, implicând o autoutilitară și încă un ansamblu de vehicule care se deplasau pe direcția Suceava spre Bacău.

Din păcate, în urma acestui tragic eveniment rutier, o minoră în vârstă de 16 ani, pasageră în primul autoturism, și- a pierdut viața. Alte patru persoane au suferit răni și au fost transportate la CPU Roman pentru îngrijiri medicale.La locul accidentului a intervenit și echipajele de pompieri, care au fost alertate prin apel la numărul de urgență 112. Trei echipaje de pompieri au sosit la fața locului, echipate cu autospecială pentru descarcerare grea, autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM. Impactul a dus la încarcerarea a trei persoane, una în autoutilitară și două în autoturism, dar pompierii au reușit să le elibereze folosind echipamentele pentru descarcerare.

O femeie de 40 de ani și doi bărbați de 20 și 48 de ani au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la CPU Roman pentru tratament. Un alt bărbat de 39 de ani a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, dar a refuzat transportul la spital.

Autoritățile locale și echipajele de intervenție continuă să investigheze circumstanțele acestui tragic eveniment rutier, cu suspiciuni de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Alte titluri
Alte titluri

Statul, împrumutat de băcăuani cu zeci de milioane de euro

Mii de băcăuani au investit în obligațiunile guvernamentale. Investitorii...

Viceprimarul Liviu Miroșeanu anunță planuri pentru transformarea Străzii Prieteniei în Zonă Pietonală

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a anunțat planuri ambițioase pentru strada...

Curtea de Apel Bacău: Polițiștii pot achiziționa locuințe și în localități limitrofe locului de muncă

Într-o hotărâre semnificativă, Înalta Curte de Casație și Justiție...

Ultimele știri