Detalii incredibile apar in ceea ce priveste santierul centurii ocolitoare, inaugurat cu fast si prezenta fostului ministru al Transporturilor, Dan Costescu, in campania electorala.

Potrivit primarului Cosmin Necula, care a avut intâlniri saptamânale cu reprezentantii constructorului (desi proiectul apartine si este finantat de Compania de Autostrazi), acestia au intâmpinat probleme in teren.

“Au gasit un sit arheologic vechi de 6.000 de ani. O alta problema este ca oamenii care sunt pe calea centurii refuza sa-si culeaga roadele. Am discutat cu primarii din localitatile vecine sa discute cu oamenii.

PUBLICITATE

In plus, constructorul nu a primit nici un ban, desi recunoaste ca nu este singura companie in aceasta situatie”, a detaliat primarul Necula.

In acelasi timp, acesta a spus ca turcii ar fi solicitat de la primarie doua lucruri: sa preia halda de fosfogips si pamântul rezultat in urma excavatiei la Sala Polivalenta.

Pentru ce le este necesar, n-am reusit sa aflam.

Dincolo de aceste vesti proaste, primarul sustine ca a obtinut ca termen sfârsitul acestui an pentru finalizarea tronsonului cuprins intre Nicolae Balcescu si Sarata.

Vom reveni cu un amplu material pe aceasta tema.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

  1. Mai probabil in calea constructiei sta faptul ca turcii au dat comisionul catre fosta administratie, nu insa si pentru cea noua, asa ca au “gasit” un site arheologic. Se trateaza cu DNA.

  2. Aiurea! cine poate sa creada ca astia fac pana la sfarsitul acestui an, centura de la drumul spre Onesti, pana la DN2? Si ca la anul vor face 14 poduri si pasarele de la DN2, pana la Lilieci. Viseaza in conditiile in care nici organizarea de santier nu si-au facut-o

  3. Nu se vrea cu adevarat aceasta centura. Stau toti cu mana intinsa poate poate vor primii si ei ceva, de la administratie, proprietari pana la angajatii firmei de autostrazi. Suntem degeaba si ne mai miram cat de bine stau cei din vest.

  4. pai, acum ceva vreme se discuta despre cum scapam de halda de fosfogips si se arunca vina de colo colo. Acum, cand cineva e interesat de ea, ca si de pamantul escavat de la sala polivalenta, avand nevoie pt terasamentele necesare soselei de centura, ne intrebam reprobator pt ce le-o folosi.

  5. V-ati făcut campanie electorală cu șoseaua de centura,ati amplasat strategigic la intrările in oras(Avicola Serbanesti si PECO LukOil intersecția Magura) utilaje pentru a duce in eruare fraierii care trebuiauau sa va voteze.Eu ma mir de fiecare data câta nesimțire si câta lipsa de respect aveți fata de noi alegătorii si contribuabilii voștri ???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ