Formula in care conducerea organizatiei judetene a PNL era realizata de doi co-presedinti – cate unul provenind de la PNL si PDL – nu mai este de actualitate – a decis conducerea partidului.

Astfel, conform declaratiilor lui Vasile Blaga, Biroul Politic Naţional al PNL a votat luni preşedinţi unici în 12 organizaţii – 11 judeţe şi diaspora.

In judetul Bacau, PNL va fi condus de Ionel Palar, care a detinut functia de co-presedinte, impreuna cu Tudorita Lungu.

PUBLICITATE

La Caraş-Severin – presedinte va fi Marcel Bela, la Cluj – Daniel Buda, Dâmboviţa – Cezar Preda, Giurgiu – Ştefan Gheorghe, Gorj – Dan Vâlceanu, Harghita – Stelu Plator, Ialomiţa – Tinel Gheorghe, Prahova – Iulian Dumitrescu, Sălaj – Lucian Bode, Teleorman – Eugen Pârvulescu, iar la diaspora – Viorel Badea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. Pacaliciul si demagogul asta reprezinta PNL-ul la nivel judetean???Creatia lui Spagarache!!!??? Dl. Stavarache, faceti bine si turnati ceva la DNA despre smecherul asta care isi freaca mainile de bucurie ca fostii sai sefi, Stavarache si Berca vor sta la parnaie.Nu aveti nimic de pierdut, ci va veti mantui

  2. ‘Ai de capul vostru,pnl!Tot in strachini o sa calcati cu asemenea “reprezentanti”.V-ati condamnat deja existenta daca ati pornit pe panta asta care duce jos,in rapa.N-ati priceput nici pana acum ca populatiei nu-i plac trandavii,depravatii si imbuibatii.Sa va fie rusine!

  3. Pai prin complicitatea Sefulyi sau Stavarache. Faceti o investigatie sa vedeti natura fondurilor si alte aspecte legate de utilizarea cladirii. Mult succes!;!

  4. PNL la nivelul judetului Bacau este ok….Palar este un presedinte capabil sa duca PNL Bacau acolo undei este locul..
    Lasati barfele de dat sfaturi toti suntem buni,dar va dau un sfat,mai bine sa fim alaturi de ei…Cu stima Costel_Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ