Ziua de 20 iunie a fost data limita de depunere a dosarelor de inscriere la concursul organizat de Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pentru ocuparea functiei de manager. Anuntul de depunere a candidaturilor a fost facut public timp de o luna, dar nimeni nu s-a inghesuit sa se inscrie. Pe ultima suta de metri, vineri, dupa orele prânzului, surse din interiorul spitalului ne-au confirmat ca doar un candidat a avut curajul sa intre in lupta. Numele sau insa a fost tinut secret. Actualul manager, dr. Gabriela Zoican, nu si-a depus candidatura.

„Nu mai doresc sa continui activitatea pe aceasta functie. A fost un interimat de 6 luni, urmare a unei numiri cu delegare. Intr-adevar, vorbesc despre o experienta frumoasa, din care am invatat multe, dar vreau sa ma retrag pentru ca doresc sa continui lucrul cu pacientul, sa desfasor activitate medicala in Maternitatea Bacau, ca medic primar pe specialitatea obstetrica-ginecologie, asa cum am facut in ultimii 20 de ani.”
dr. Gabriela Zoican, actualul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau

Dr. Gabriela Zoican a condus Spitalul Judetean de la inceputul acestui an, dupa ce fostului manager, Dan Stoica, i-a incetat mandatul. Concursul de ocupare a functiei de manager se va desfasura la sediul spitalului, pe 27 iunie. Va fi o proba scrisa, tip grila, o proba de prezentare a proiectului de management, dar si un interviu final de selectie. Printre criteriile cerute la inscrierea candidaturii se inscrie si cerinta ca solicitantul sa fi absolvit cursuri de management sanitar si chiar programe de master sau doctorat in management economic sau administrativ.

PUBLICITATE

Unicul candidat la concursul de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau este actualul director economic al unitatii sanitare, in persoana lui Adrian George Popa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ