In vederea executarii lucrarilor de investitii derulate de catre Primaria Bacau, privind interconectarea conductei noi Dna600 mm, de pe str. Milcov, cu retelele existente FGN Dna400 mm, FGN Dna200 mm si Otel Dna300 mm, se va intrerupe furnizarea apei potabile pe str. Milcov, din mun. Bacau, in perioada 27.07.2016, ora 20.00 si 28.07.2016, ora 16.00.

De acesta oprire vor fi afectati consumatorii din zonele cuprinse intre strazile: Spiru Haret – Erou Ciprian Pintea – Stadionului – Milcov – Letea, Cartierul Tache – Calea Marasesti, pod Narcisa – Republicii – Metro, Alecu Russo – Stadionului – Pictor Aman – Milcov, Cartieul Izvoare si de pe strazile: I. L. Caragiale, Banu Maracine si Crangului.

Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, in anumite zone ale mun. Bacau, sa apara fenomenul de turbiditate (apa murdara).

PUBLICITATE

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si recomandam consumatorilor din zonele afectate sa-si faca rezerve de apa potabila!

Comunicat de presa al Companiei de Apa Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. corect era sa fie anuntate asociatiile si acestea sa puna afise din timp la scarile blocurilor afectate… cine sta sa citeasca pe site stirea sau ziarul respectiv…plec dimineata si vin seara … numai la noi o asa lucrare dureaza minim 24 ore… santeti niste nesimtiti..

LĂSAȚI UN MESAJ