Fotbal/ Liga a II-a: Sport Club Bacau – FC Clinceni (sâmbata, ora 11.00, stadion “Aerostar”)

Sport Club Bacau contra FC Clinceni? Simplu: fosta echipa a lui Marius Baciu o intâlneste pe… viitoarea echipa a lui Marius Baciu! Dat afara de la Sport Club, vara trecuta, drept “recompensa” pentru ca a promovat echipa bacauana in liga secunda, “Bacione” o va prelua in inter-sezon pe FC Clinceni.

Desi clasata de-abia pe locul 4, gruparea ilfoveana va evolua in viitorul sezon in prima liga. Si asta pentru ca a doua clasata, Rapid nu a primit licenta, iar formatia de pe locul 3, Unirea Slobozia nu a cerut-o.

PUBLICITATE

FC Clinceni nu-si va schimba doar antrenorul, ci si domiciliul si denumirea: va juca la Pitesti, ca FC Arges 1953. Prin urmare, sâmbata, la Bacau, FC Clinceni va evolua pentru ultima oara sub actualul nume. Si o va face impotriva unei echipe, care trebuie sa schimbe si ea unele lucruri in aceasta vara. Nu neaparat denumirea (desi titulatura Sport Club cheama in cauza un trecut care nu are nicio legatura cu actuala realitate a fotbalului bacauan), dar, fara doar si poate, antrenorul.

Viorel Tanase si-a demonstrat din plin limitele, iar pastrarea sa pe banca tehnica a SC-ului nu ar avea nicio logica. La ultimul sau meci, Tase ar putea face, in sfârsit, ceva util: l-ar putea debuta pe Alex Belecciu, mai ales ca Lozneanu este suspendat. Ramâne de vazut doar cât de “generos” va fi Tanase si câte minute ii va oferi lui Belecciu. Cât despre Marius Baciu, lucrurile sunt clare: daca “Bacione” ramânea ca antrenor al Sport Clubului, Belecciu ar fi jucat demult in B!

Programul complet al ultimei etape din play-off (7 iunie, ora 11.00): SC Bacau – FC Clinceni, Unirea Slobozia – Rapid, CSMS Iasi – ACS Berceni (se joaca la ora 20.00).

Clasament

1 CSMS Iasi 19 10 5 4 32-17 35p.
2 Rapid Bucuresti 19 9 7 3 24-16 34p.
3 Unirea Slobozia 19 10 2 7 22-20 32p.
4 FC Clinceni 19 9 4 6 29-22 31p.
5 ACS Berceni 19 3 5 11 22-38 14p.
6 Sport Club Bacau 19 3 3 13 17-33 12p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. N-o fi Baciu antrenor, dar macar i-a promovat pe astia in liga 2, ca destul s-au chinuit pina sa intre. Si a mai promovat si jucatori tineri. Iar lemn-tanase e si mai praf. Ca si toata conducerea ASC-ului

LĂSAȚI UN MESAJ