Aerostar Bacău pregătește meciul din etapa a 24-a a ligii secunde, contra lui ASU Politehnica Timișoara. Partida va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.00, urmând să fie televizată.

În runda precedentă, „aviatorii” au remizat acasă, 1-1 cu Energeticianul, în timp ce ASU Politehnica a pierdut luni seara, în meciul de final al etapei, cu 1-0 pe terenul Universității Cluj. „Venim după un meci cu Energeticianul din care puteam și trebuia să scoatem mai mult decât o remiză.

Până la urmă, acest punct cu Energeticianul trebuie să fie… un punct de pornire. Mergem la Timișoara pentru a obține un rezultat favorabil, chiar dacă este clar că ne așteaptă un joc dificil cu ASU”, a declarat antrenorul Aerostarului, Florin Bratu.

Înaintea meciului de sâmbătă, de la Timișoara, băcăuanii continuă să ocupe locul 16, ultimul retrogradabil, în timp ce ASU Politehnica se află pe locul 12. Interesant este că dacă se vor impune pe Bega, fie și cu 1-0, „aviatorii” îi vor ajunge la puncte (26) pe timișoreni, și îi vor întrece în clasament grație golaverajului.

Alte articole