La data de 27.02.2017, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) — Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Bacău, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au prins în flagrant un agent de poliție din cadrul I.P.J. Bacău în timp ce primea de la un denunțător suma de 2.500 de lei.

În fapt, în luna ianuarie 2017, denunțătorul a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu două victime și pagube materiale. La data de 23.02.2017, polițistul i-a pretins acestuia o sumă de bani neprecizată pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu cu privire la cercetările efectuate în urma accidentului.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus față de polițist măsura reținerii preventive pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale (D.O.S.) — Bacău și al Inspectoratului Județean de Jandarmi (I.J.J.) Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Haide domnule, nu se poate!!!! Cum, tocmai ei , care sunt cinstea intruchipatà? Care te opresc si iti salta talonul masinii pt un bec ars? Care iti scriu un proces verbal in 30 minute? Nu se poate!!!

  2. Se poate si sa -si piarda viata in timpul serviciului in cateva clipe,exemple sunt destule,pentru ca aplica legea sunt “cronometrati.,Bucura-te ca in urma sa a ramas doi copiii diontre care unul bolnav pentru care sotia sa nu nu mai poate lucra si a carui tratament este foarte costisitor…si au esuat destule incercari pana le-a reusit flagarantul de ce nu se incearca si la un nivel mai inalt al gradelor?

LĂSAȚI UN MESAJ