La data de 16.06.2014, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, în comuna Luizi Călugăra.

La fața locului, pe DJ 119B, polițiștii au identificat un bărbat de 46 de ani, din comuna Luizi Călugara, care a declarat că în timp ce se deplasa cu bicicleta a surprins și accidentat o persoană de sex masculin, care s-a angajat în traversarea strazii, prin loc nepermis.

Victima, un bărbat de 82 de ani din municipiul Bacău, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

Cele două persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest iar rezulatele au fost negative.

În cauză, s-a intocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ