Reprezentantii la vârf ai Camerei de Comert Olanda-România (Netherlands Romanian Chamber oh Commerce – NRCC) vor fi prezenti la Centrul de Afaceri si Expozitii, miercuri, 26 octombrie, pentru a se intâlni cu autoritatile locale si judetene.

“Este un prilej deosebit pentru deschiderea de noi oportunitati si pentru initierea de noi parteneriate”, arata Andre Muit, presedintele Asociatiei “Betania”.

Vor fi prezenti Sebastiaan van Hese, presedinte al NRCC, Alexandru Popescu, vicepresedinte NRCC, Maurits Dohmen, director executiv NRCC, Ionut Leahu, membru NRCC, Sorin Brasoveanu, presedintele CJ Bacau, Cosmin Necula, primarul municipiului Bacau, si Andre Muit, presedintele Asociatiei “Betania”, partener in organizarea acestei intâlniri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ