În perioada 3-7 octombrie a.c., persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Poliția Română.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, sunt scoase la concurs 54 de posturi, din care 52 sunt pentru încadrare directă de agenți în structurile de ordine publică și poliție rutieră.

Celelalte 2 posturi, un ofițer și un agent, în structura de ordine publică, sunt alocate foștilor lucrători de poliție care doresc reîncadrarea, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2(1) din Legea 360/2002 privind Statutul Polițistului cu modificările și completările ulterioare și care au studii corespunzătoare cerințelor postului, respectiv îndeplinesc condițiile legale.

PUBLICITATE

Detalii privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe pagina de web a Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, respectiv https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Domnilor din M A I .
    Raman surprins pentru ca nu stiu a cata oara vreti sa va completati deficitul de cadre din sursa externa .Domnilor,nu aveti experienta neplacuta din trecutul nu prea indepartat ?Scolarizati-va oamenii, nu mai umblati cu artificii.Procedand asa ,nu o sa reusiti sa iesiti in veci si pururi din pozitia lui Garcea !

  2. Nu stiu la ce mai e nevoie de “Politia” Locala pentru care aruncam banii pe fereastra din bugetul local. Numai in aceasta etapa sunt scoase 45 de posturi pentru Ordine publica de POLITIA Bacau. Daca nici acestia 45 de politisti nu sunt suficienti sa se mai suplimenteze cu inca 20 de locuri tot la Ordine publica si sa se desfiinteze Politia locala ce are168 de trantori platiti tot din banul public si ineficienti.

LĂSAȚI UN MESAJ