La sfârsitul saptamânii trecute, Sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora” a gazduit cea de-a III-a editie a evenimentului cultural „Sarbatoarea Artelor Moderne”, organizat de Asociatia Culturala Armonia, cu sprijinul Consiliului Judetean Bacau.

La acest eveniment, structurat pe trei sectiuni (muzica, dans si arte plastice), au participat 560 de copii si 100 de profesori din Bacau, Adjud, Buhusi, Iasi, Onesti si Tg. Neamt. Câstigatorii au primit din partea organizatorilor diplome si medalii. Marile trofee au primit:

– la sectiunea muzica instrumentala: George Flavian Vârtea din Tg. Neamt (pian) si Alexandra Adriana Tudor din Bacau (pian)

– la sectiunea muzica vocala: Isabela Farcas din Bacau

– sectiunea dans clasic: Ansamblul Claselor VI- VII de la Colegiul National de Arte „George Apostu” Bacau

– sectiunea dans modern: Formatia Tao Dance de la Fun Club Bacau

– sectiunea arta plastica: Alexandra Beresteanu din Bacau

„Odata cu aceasta editie am lansat si o campanie de strângere de cadouri pentru copiii din familii numeroase, cu venituri mici. Campania este intitulata Shoe Box si se va derula pâna pe 15 decembrie.”
Anamaria Zodian, organizator, profesor la Colegiul National de Arte „George Apostu” Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ