În cel mult o luna, un nou parc este programat să apară în zona de sud a municipiului Bacău. Conform afirmațiilor primarului Cosmin Necula, parcul se amenajează pe un fost teren viran situat în vecinătatea străzii Făgăraș, lângă blocurile ANL.

Lucrările de amenajare presupun igienizarea și curățarea terenului, plantarea de gazon, arbori, gard viu, respectiv amplasarea de mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, toalete publice).

“Calitatea vieții băcăuanilor este dată și de spațiul verde existent în oraș, iar pentru locuitorii ANL-urilor din zona str. Făgăraș amenjarea parcului era mai mult decât necesară” – spune primarul Bacăului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Este interesant cine va proiecta amenajarile din acest parc si mai ales cine il va executa.
    Terenul din aceasta zona este un teren slab cu mari probleme privind umezirea lui, lucru care daca nu este realizat profesionist vom vedea peste putin timp constructiile pozitionate(banci, topogane, etc.) strambe.

  2. Si parcul catedralei are nevoie de reparatii!singurul topogan este stricat iar copilasii se lovesc folosindu-l!in afara de el mai sunt cateva leagane care nu sunt suficiente la nici un moment al zilei!in schimb parcul este decorat mai nou cu muuulteee ghivece cu flori!

LĂSAȚI UN MESAJ