Ieri, in jurul orei 12:00, polițiști din cadrul Postului de Politie Gioseni, jud. Bacau au depistat in trafic un tânăr de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, înregistrat în comuna Gioseni, pe raza satului Gioseni și care nu a oprit la semnalele luminoase si acustice ale autospecialei de politie.

Dupa o distanta de aproximativ 100 de metri conducatorul mopedului a oprit mopedul. La verificarea documentelor acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritatile italiene ce prezenta suspiciuni privind autenticitate, motiv pentru care s-a procedat la verificarea permisului in baza de date, dovedindu-se a fi fals.

A fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunilor de uz de fals si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fapte prev. si ped. de art. 335 alin. 1 din C. pen si art. 323 din C. pen. urmand ca la definitivarea cercetarilor sa se propuna solutie legala prin Parchetul de pe langa Jud. Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ