Postului de Poliţie Cleja a fost sesizat în seara zilei de 16.05.2015 prin intermediul SNUAU 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, în timp ce se deplasa pe drumul public cu mopedul, a căzut.

Deplasați la fata loculului, lucătorii postului în urma verificărilor efectuate au stabilit că în timp ce un bărbat din localitate conducea un moped pe DC 165 Cleja, deplasându-se din direcţia Cleja către DN2 E85, carosabilului fiind umed a pierdut controlul mopedului, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Din verificările efectuate rezultă faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este înregistrat.

Deasemeni a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 g/l în aerul expirat după care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltări de probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcool pur in sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prev. şi ped. de art. 334 alin 1, 335 alin 1 şi 336 alin 1 C.pen.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ