FOTO: aradon.ro

Un microbuz in care se aflau 18 persoane care se intorceau acasa de la o nunta a fost lovit de un TIR, luni dimineata, intre localităţile Milova şi Lipova.

Conform aradon.ro, se pare că şoferul care se afla la volanul capului tractor ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu microbuzul în care se aflau cele 18 persoane care au participat la o nuntă în Arad şi se deplasau acasă, spre Bacău.

Trei pasageri din microbuz au suferit răni uşoare, doi dintre ei fiind transportaţi la spital de către o autospecială SMURD şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Drumul nu a fost blocat după producerea accidentului, circulându-se alternativ, pe un singur fir, în ambele sensuri.

Poliţiştii se află la locul accidentului şi efectuează cercetări – lucru care ar putea duce la oprirea temporară a traficului. De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de pompieri care a spălat carosabilul după ce din rezervorul microbuzului s-a scurs combustibil.

Cititi integral pe aradon.ro


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ