Un caine luat de pe strazile din Romania de o organizatie non-guvernamentala britanica, a fost pierdut in Londra. Animalul a ratacit 13 zile prin capitala Angliei pana sa fie regasit de proprietari, scrie eastbourneherald.co.uk.

Cainele a fost adoptat de Jenny Davis si Anna Stepney, care mai aveau inca doi caini luati de pe strazile din Romania. Noul caine, pe care l-au numit Tessa, a ajuns cu bine in curtea lor pe 10 august, insa a evadat din curte.

Cele doua femei au facut postere cu poza animalului si le-au imrastiat prin oras, incercand sa gaseasca animalul. In scurta vreme, lumea a inceput sa sune pentru a oferi informatii.

PUBLICITATE

Din fericire pentru toti, cainele a fost gasit dupa 13 zile pe care le-a petrecut pe strazile din Londra iar acum locuieste impreuna cu cele doua femei in Langney, in tinutul East Sussex din sud-estul Angliei.

Tessa este cel de-al doilea maidanez originar din Romania care apare in presa britanica, dupa Glory, un caine ramas cu un singur picior.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ