În ziua de 23.02 a.c. în jurul orei 16.30, subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău care se afla în serviciul de pază şi supraveghere acces temporar la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bacău a observat pe o masă din holul central, unde nu se afla nimeni prezent, un portofel.

Jandarmul care a remarcat acest aspect, în prezenţa unui martor, a procedat la verificarea conţinutului acestuia în vederea identificării proprietarului, fiind găsită suma de 160 lei, un card de sănătate, un permis de conducere şi o carte de identitate, acestea aparţinând lui G.L. domiciliată în comuna Letea Veche, judeţul Bacău.

Ulterior, subofiţerul a identificat prin intermediul lucrătorilor din instituţia respectivă persoana în cauză, care anterior efectuase operaţiuni financiare la unul din ghişee.

PUBLICITATE

Persoana, care încă nu remarcase lipsa portofelului a mulţumit jandarmului pentru vigilenţa sa şi pentru modul cum a acţionat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ