În această seară, la ora 18:42, Detaşamentul de Pompieri Moineşti a fost solicitat pentru salvarea unui ied ce a rămas blocat în interiorul unei conducte metalice.

Proprietarii animalului au încercat în zadar să-l scoată din capcana în care a fost prins, aşa că au cerut ajutorul pompierilor salvatori.

Pentru că orice viaţă contează, pompierii militari sosiţi în cel mai scurt timp la locul solicitării, au fost nevoiţi pentru salvarea “ieduţului năzdrăvan” să dezgroape conducta metalică şi să o taie cu ajutorul accesoriilor din completul de descarcerare de pe autospeciala de intervenţie.

Micul animal a fost scos viu şi nevătamat, fiind înapoiat proprietarilor, nu înainte de a face o fotografie cu cei care i-au salvat viaţa.

FOTO: ISU Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ