Un adolescent de 17 ani, originar din judetul Bacau, a fost gasit spanzurat intr-o anexa a Colegiului Militar “Stefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc, informeaza siteul Informatia Ta.

Conform sursei citate, corpul elevului a fost gasit sambata seara.

Baiatul era in clasa a XI-a si avea rezultate bune la invatatura, insa, spun colegii, trecea printr-o depresie.

Parchetul Militar Iasi a deschis o ancheta in acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Cine urmareste punerea in aplicare a legi prin care se interzice vinzarea tigarilor si-a bauturilor alcoolice MINORILOR ? Prin tot orasul vezi tineri- baieti si mai ales fete,de 12-18 ani-cu tigarile in gura. Politia locala trece pe linga EI ,NEPASATORI.DECE ?
    Cind vom avea si noi un oras curat ? In alte orase din tara daca ai aruncat CEVA pe jos esti amendat.Chiar nu ne mai pasa ?

    • @zotta maria, ce legatura are asta cu tragedia mentionata in acest articol? Depresia nu e o urmare a alcoolului sau a tutunului. Hai sa nu mai profitam de astfel de evenimente ca sa improscam cu noroi, ai putin respect pentru acest elev si pentru familia lui. Spune-ti ofurile in alta parte.

LĂSAȚI UN MESAJ