Cu totii stim că pentru moment, toate evenimentele private, petreceri sau întâlniri de afaceri, nunți sau botezuri, seri cu familia sau prietenii, sunt într-o pauză nedorită.

Credem ca este corect să spunem că îmbrăcămintea casual este preferată și crește rapid în alegerea bărbaților, și asta datorită atât spectrului mare de produse cât și a versatilității acestora.
Costume ce stau promițător pe umerașe, cravate si curele odihnindu-se în sertare, pantofi eleganti puși în așteptare pe rafturi, toate îl fac acum pe bărbat să se îmbrace în așa fel încat ziua să fie simplă și usoară una după alta, mereu diferit.

Antonio Gatti a pregătit surprize pentru luna Decembrie, atât prin reducerile mari care ajung până la -70% la colecțiile noi și cele vechi, cât și o gamă largă vestimentară de la malete, atât de apreciate acum, cămăși, paltoane sau geci cu puf, până la pantaloni de stofă sau de blug, cravate si veste.
Poti evita ușor zonele aglomerate ale marilor centre comerciale și să treci puțin în vizită pe la Atelierul Boutique de pe Str Turbinei Nr 2 și să petreci timp intr-un spatiu primitor, cald si frumos decorat, unde vei primi consiliere gratuita, iar eventualele modificari ale celor alese for fi făcute imediat și fără alte costuri.

Materialele sunt naturale, extrem de plăcute la atingere, modelele de țesătură sunt moderne, in culori vii sau clasice, si este practic imposibil sa pleci fara sa-ti găsești ceva potrivit și pe gustul tau.
Vizitează pagina www.antoniogatti.ro si apoi treci pe la noi!PUBLICITATE