2 martie 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareUn curier a dispărut cu încasările de Black Friday: echivalentul în lei...

Un curier a dispărut cu încasările de Black Friday: echivalentul în lei a 30.000 de euro

Un incident șocant a zguduit liniștea unui mic sat din apropierea orașului Baia Mare, unde un tânăr în vârstă de 21 de ani, angajat ca curier, a fost dat în consemn la frontieră după ce ar fi fugit cu suma impresionantă de 30.000 de euro, proveniți din încasările unei zile de Black Friday.

Tânărul, originar din satul Viile Apei, lucra ca și curier pentru o firmă de transport din Baia Mare. Ziua de Black Friday, cunoscută pentru nebunia cumpărăturilor și valul de comenzi, a adus cu ea o întorsătură de situație inimaginabilă. După ce a colectat toți banii proveniți din comenzile respective, tânărul s-a întors la sediul firmei, a lăsat mașina de curierat și, ulterior, a dispărut fără urmă.

Evenimentul a fost adus la cunoștința autorităților de către administratorul firmei de curierat, care a depus imediat o plângere la Poliția Municipiului Baia Mare. Plângerea indică faptul că tânărul nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda suma impresionantă încasată în urma distribuirii coletelor comandate de clienți.

Surprinzător, tânărul nu a fost singurul care a dispărut. Împreună cu el, a dispărut și mama sa. În timp ce poliția se află în căutarea ambilor suspecți, motivele ascunderii lor rămân încă necunoscute. Există speculații că cei doi ar fi putut părăsi teritoriul României, fapt care complica situația și adăuga un element de mister întregii povesti.

Familia și prietenii lui Lucian Bogdan Berinde sunt uluiți de acțiunile acestuia, deoarece părea un tânăr liniștit și fără probleme înainte de acest incident. Vecinii din satul Viile Apei au declarat că nu au observat semne care să indice vreo problemă în familie sau vreun motiv pentru care aceștia să fugă.

Poliția și autoritățile de la frontieră lucrează în colaborare strânsă pentru a urmări pașii celor doi fugari și a elucida misterul acestei fapte. Întreaga comunitate este șocată de eveniment și așteaptă cu nerăbdare dezvăluirea detaliilor care să lămurească motivele din spatele acestei fuge și destinul tânărului curier și al mamei sale.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri