Consiliul Judetean (CJ) Bacau va aproba, in sedinta de miercuri, 31 august, prima demisie din acest mandat. Cel care renunta la functie este Gabriel Bostan, ales pe lista Partidului Social Românesc (PSRo), fondat de Mircea Geoana.

In cerere, Gabriel Bostan sustine ca demisioneaza din motive personale. Unul dintre acestea ar putea fi ca a obosit. In 2012, el a candidat pe lista USL ca membru al organizatiei PC Bacau, condusa de Constantin Avram, apoi a devenit membru al ALDE (Alianta Liberalilor si Democratilor), constituita prin fuzionarea PC cu PLR (Partidul Liberal Reformator), infiintat de Tariceanu.

In primavara, pe final de mandat, acuzând ca ALDE se subordoneaza PSD si ca din aceasta cauza nu poate promova proiecte in CJ Bacau, Gabriel Bostan a demisionat si a intrat in PSRo. Sub sigla acestuia, a inceput noul mandat de consilier judetean in iunie si a renuntat la el in august.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ