3 februarie 2023
-1.1 C
Bacău

Un cetățean care săpa o groapă în cimitir a dat peste un depozit de muniție

HomeActualitateUn cetățean care săpa o groapă în cimitir a dat peste un depozit de muniție

Un cetățean care săpa o groapă în cimitir a dat peste un depozit de muniție

Și-au ales o meserie în care nu este loc pentru greșeli-aceasta este povestea tuturor salvatorilor, dar astăzi, aducem în atenție misiunea lucrătorilor din echipa pirotehnică.

Printr-un apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un cetățean care săpa o groapă în cimitirul catolic din municipiul Bacău, anunța faptul că a descoperit elemente de muniție rămasă neexplodată.De urgență, la locul indicat s-a deplasat o echipă formată din trei specialiști pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău.

De la locul intervenției, au fost asanate următoarele elemente de muniție: o bombă de aruncător cal. 82 mm, două grenade de mână ofensive și mai multe focoase și dispozitive de inițiere percutante.

„Aceasta a fost încă o misiune încheiată cu succes de echipa noastră, dar acest succes nu se datorează doar profesionalismului colegilor, ci și spiritului civic de care dau dovadă cetățenii, în astfel de situații”, se arată într-un comunicat al ISU Bacău.

Alte titluri
Alte titluri

Opinii
Opinii

Ultimele știri