21 iulie 2024
ActualitateUn Centru Comunitar Integrat prinde viață în orașul Slănic Moldova

Un Centru Comunitar Integrat prinde viață în orașul Slănic Moldova

Orașul Slănic Moldova va beneficia de îmbunătățiri semnificative în infrastructura de sănătate, datorită semnării unui contract de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 12 – Sănătate. Sub denumirea “Reabilitarea, Modernizarea și Dotarea unui Centru Comunitar Integrat în Orașul Slănic – Moldova,” proiectul a fost oficializat în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Unitatea Administrativ Teritorială (U.A.T) Oraș Slănic – Moldova.

Obiectivele ambițioase ale proiectului includ înființarea unui centru comunitar integrat la nivel local, cu accent pe creșterea accesului la infrastructura de sănătate pentru persoanele vulnerabile din zonă. Prin aceasta, se urmărește reducerea riscului și disconfortului cauzat de lipsa accesului la servicii medicale adecvate. Cu o valoare totală de 832,049.30 lei, finanțarea nerambursabilă acordată de către Ministerul Sănătății se traduce într-o serie de îmbunătățiri majore pentru sănătatea comunității.Perioada de implementare a proiectului este estimată la 17 luni, începând de la data semnării contractului de finanțare. Această inițiativă de amploare se materializează într-un centru modern și bine dotat care va servi ca hub comunitar, contribuind la dezvoltarea unei culturi sănătoase și la satisfacția crescută a locuitorilor din Slănic Moldova.

Beneficiarul direct al proiectului este U.A.T Oraș Slănic – Moldova, cu sediul în str. Vasile Alecsandri nr. 4, Slănic – Moldova, jud. Bacău. Această investiție semnificativă deschide calea către servicii comunitare integrate, capitalizând pe potențialul balneoclimateric al stațiunii Slănic – Moldova.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri